Touch of Matrix

Touch of Matrix geeft u nieuwe levenskracht

Weer gaan leven in plaats van overleven. Dat is wat de Touch of Matrix (T.O.M.)-therapie voor u kan betekenen. In ons leven hebben we vrijwel allemaal wel eens het gevoel dat we last hebben van blokkades en trauma’s zonder dat we weten waardoor het komt. Dit kan zich uiten in een gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen, overspannenheid, stress, enzovoort. Omdat dit alles komt door wat er in uw onderbewuste zit dat u namelijk aanstuurt, zonder dat u dit beseft, kunt u er veelal zelf niet veel aan doen. T.O.M.-therapie werkt echter met het zuivere bewustzijn zodat de oorzaken kunnen worden weggenomen.

Blokkades en trauma’s opheffen met de Touch of Matrix- methode

Touch of Matrix

De oorzaak van dit soort blokkades en trauma’s verschillen van mens tot mens en vragen daarom ook een zeer gerichte, individuele benadering. Middels de Touch of Matrix-therapie worden de oorzaken waardoor u niet lekker in uw vel zit weggenomen. Wanneer deze mochten zijn ontstaan is onbelangrijk omdat ze daarna gewoon weg zijn. Er is dus geen sprake van symptoombestrijding waardoor een blokkade of trauma zich na verloop van tijd weer gaat manifesteren. Het is daarom niet altijd gewenst dat u precies weet wat er onder zit omdat u een blokkade dan gemakkelijk kunt terughalen. Met T.O.M.-therapie is er sprake van energetische heling echter uw lichaam heeft nog wat tijd nodig om zich te herstellen.

Touch of Matrix behandeling laat energie weer stromen

Therapeut Adri Blonk doet dat in de vorm van een alternatieve, energetische therapie, die ervoor zorgt dat u beter in uw eigen kracht komt te staan. Hierdoor krijgt niet allen uw eigenwaarde, zelfvertrouwen, enzovoort, een flinke oppepper. Nee, alles wat u aanstuurt wat negatief is wordt weggehaald zodat u als het ware een nieuwe start kunt maken.Om resultaat met deze methode te kunnen bereiken behoeft u de oorzaak niet te weten. Juist omdat u de oorzaak niet weet is deze therapie, die werkt op het diepste niveau, van belang. Daarmede wordt immers de uiteindelijke bron van uw energieblokkade opgespoord en verwijderd. U heeft daarna inzicht gekregen om weer te kunnen gaan leven. Het kan nodig zijn dat u daarbij uw eigen grenzen moet gaan herzien om niet opnieuw terug te vallen in overleven. U kunt de regie van uw leven weer in eigen hand nemen.

Touch of Matrix therapie gecombineerd met contact met overledenen

Door de jaren heen heeft Adri Blonk veel ervaring met de Touch of Matrix-methode opgedaan. Daardoor weet hij exact hoe hij daarbij te werk moet gaan, zodat voor u het meest positieve eindresultaat wordt bereikt. In het algemeen kan met 1 sessie worden volstaan. Daarnaast is hij heldervoelend en biedt hij u onder andere de mogelijkheid om met overleden dierbaren in contact te komen. In aanvulling op de Touch of Matrix-therapie kunt u op die manier dus ook meer duidelijkheid krijgen op mogelijk onbeantwoorde persoonlijke vragen, zodat u uiteindelijk nog sterker en positiever uw levensweg kunt vervolgen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op en stel gerust uw vragen.

Neem contact op