Touch of matrix Zwolle

Touch of Matrix therapie in Zwolle

Bij Aider bent u van harte welkom als u op zoek bent naar Touch of Matrix therapie in Zwolle. Deze healing zorgt voor snelle resultaten en zorgt voor een transformatie vanuit ons bewustzijn. Naast Touch of Matrix bent u binnen mijn praktijk ook van harte welkom voor andere vormen van healing of als u in contact wilt komen met overleden dierbaren of dieren. Ons niet lekker in ons vel voelen heeft in de meeste gevallen een aantoonbare reden.

Dit kan zijn omdat we hinder ondervinden van lichamelijke klachten, of omdat we stress of zelfs depressiviteit ervaren door toedoen van onze directe omgeving. Toch is een aanwijsbare reden niet altijd vanzelfsprekend. Soms kunnen er zich mentale, psychische of zelfs fysieke klachten voordoen waar niet direct een aantoonbare reden voor op te noemen is.

Dit kan zich uiten in een verlaging van het zelfvertrouwen, moeite hebben met accepteren of zelfs angsten, paniekaanvallen en fobieën. In de meeste gevallen wordt dit veroorzaakt door emotionele en mentale blokkades. Deze blokkering voorkomt dat onze energie vrij door ons lichaam kan stromen waardoor we uit balans raken en ons welzijn wordt belemmerd. In dat geval kan mijn Touch of Matrix therapie in Zwolle uitkomst bieden.

Touch of Matrix bij Aider omgeving Zwolle

Touch of matrix ZwolleBeter voor uzelf zorgen begint met de healing van Aider in Zwolle. Touch of Matrix zorgt ervoor dat u zich weer bewust gaat worden van uzelf en beter in uw eigen kracht komt te staan. Het geloof in uzelf wordt daardoor gestimuleerd waardoor u weer gaat leven in plaats van overleven. Touch of Matrix werkt als een transformatie welke uitgaat vanuit ons zuivere bewustzijn. Doordat deze vorm van alternatieve en energetische therapie werkt op een diep niveau, mogen er snelle resultaten worden verwacht.

Zoals dat bij andere vormen van therapie wel het geval is, hoeft de onderliggende oorzaak van de klacht bij Touch of Matrix niet direct bekend te zijn om deze effectief op te kunnen lossen of te verlichten. Doordat de energie door het oplossen van deze blokkades weer vrijuit kan stromen, leert u de signalen van uw lichaam ook sneller en beter herkennen. Deze heling zorgt er tevens voor dat u meer inzicht krijgt, betere keuzes kunt maken en grenzen leert stellen en verleggen.

Als ervaren Touch of Matrix therapeut in Zwolle sta ik graag voor u klaar. Mede door mijn heldervoelendheid kunt u bij mij tevens terecht als u in contact wilt komen met overleden dierbaren. Op deze manier kunt u uw levenspad weer positief en vol energie vervolgen. Neem vrijblijvend contact met mij op of maak direct een afspraak voor healing in Zwolle.

Neem contact op