Therapie Zwolle

Therapie omgeving Zwolle

Als u op zoek bent naar therapie in Zwolle sta ik graag voor u klaar. Vanuit mijn praktijk verzorg ik diverse vormen van alternatieve en energetische therapie. Mede door mijn heldervoelendheid kunnen deze therapieën ook als afstandsbehandeling worden toegepast als dat nodig is. Daarnaast mag ik communiceren met overleden dierbaren. Als u op zoek bent naar healing in Zwolle of gebruik wilt maken van één van mijn therapieën sta ik graag voor u klaar.

Ons perfect in balans en lekker in ons vel voelen is niet altijd vanzelfsprekend. Soms nemen negatieve energieën in ons lichaam de overhand en verstoren deze ons welzijn. We vinden het moeilijk om in het hier en nu te leven, hebben moeite met het maken van de juiste keuzes en raken ons zelfvertrouwen kwijt. Dit kan tevens depressiviteit, stress en onverklaarbare angsten veroorzaken.

Als deze signalen van het lichaam genegeerd worden, kan dit een negatief effect hebben op onze mentale en fysieke gezondheid. We verliezen de passie en het geloof in onszelf. In veel gevallen wordt dit veroorzaakt doordat de energie in ons lichaam niet meer door kan stromen waardoor we uit balans raken. Aan de hand van mijn therapie in Zwolle los ik deze emotionele en mentale blokkades graag voor u op.

Alternatieve en genetische therapie in Zwolle

Therapie ZwolleBinnen mijn praktijk pas ik diverse vormen van therapie toe. Hierbij kunt u denken aan Reiki, Quantum Touch of Theta healing. Maar, ook als u op zoek bent naar Touch of Matrix therapie in Zwolle bent u bij Aider van harte welkom. Quantum Touch therapie geeft krachtige energie waardoor uw eigen vermogen gestimuleerd wordt. Deze heling voor mens en dier zorgt ervoor dat blokkades in het lichaam kunnen worden opgelost.

Reiki maakt gebruik van levensenergie uit de omgeving. Deze energie zorgt voor een verbetering van de geestelijke, lichamelijke en mentale gezondheid en bevorderd uw welzijn. De goede doorstroming van energie zorgt voor meer verbinding zodat u kunt leven in het hier en nu. Binnen mijn praktijk in Zwolle kunt u ook gebruik maken van Theta healing. Deze therapie is vooral doeltreffend als u hinder ondervindt van negatieve overtuigingen zoals bijvoorbeeld verslavingen.

Deze vorm van therapie werkt in op diverse niveaus waar het effectief blokkades kan oplossen en omzetten in positiviteit. Ook als u last heeft van emotionele of mentale blokkades en klachten is deze vorm van therapie toepasbaar. Ook als u kennis wilt maken met Touch of Matrix therapie in Zwolle bent u bij mij van harte welkom. Deze vorm van healing geeft snel resultaat en werkt in op diepe niveaus.

Neem contact op